Powered by UpArt 

get Up and Move.

voor de projecten op maat.

Op de hoogte blijven?
schrijf je hier in voor meer inspiratie.

Door op deze knop te drukken, gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Meer info kunt u hier vinden.

wall.k.dot ⚈ Klaar Kindt ⚈ klaar@wallkadot.be ⚈ +32 496 78 72 90 ⚈ Toekomststraat 52 ⚈ 8500 Kortrijk ⚈ Belgie 

BTW 0866.864.353 ⚈ BELFIUS IBAN BE08 0636 7442 9113

verzenden en retouren ⚈  Algemene Voorwaarden ⚈  Privacy Verklaring ⚈  FAQ

Door deze website te gebruiken, ben jij het eens met ons gebruik van cookies. Meer info in de privacy policy.

© 2019 wall.k.dot - all rights reserved

HoeGebruiken?

Leuk om te zien hoe enthousiast jullie zijn, maar hieronder toch wat tips,

omdat het toch belangrijk is dat je enkele dingen in het oog houdt.

  • De wall.k.dots zijn gemaakt om op de muur, vloer, raam, deur,... te kleven. Ze dienen niet om op elkaar te kleven. Als kinderen helpen kleven, zal dat ook steeds onder toezicht van een volwassene zijn. Laat de stickers ook niet rondslingeren, maar kleef ze direct, om verstikkingsgevaar (stickers op elkaars mond kleven,...) te voorkomen. 

 

  • De voorbereiding en het type van de ondergrond die nodig zijn voor een duurzaam resultaat, kun je in de FAQ vinden, en op de handleiding in de doos. Eerst dient de ondergrond droog, stofvrij, vetvrij,... gemaakt worden vooraleer je de dots kan kleven. De beste ondergrond is een zo glad mogelijke, niet poreuze ondergrond.

  • De dots zijn geschikt om onder begeleiding mee te spelen, gezien er kleine onderdelen bij zitten (de dobbelstenen van ca.2,5cm groot). Bij de SMART DOTS echter, zitten kleinere dobbelstenen met de cijfers en de cijfertekens, die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Noch de stickers, noch de dobbelstenen mogen in de mond gestopt worden om verstikkingsgevaar te voorkomen.

  • Indien de dots op de vloer gekleefd worden, dient met op blote voeten of met schoenen het spel te spelen. Sokken of schoenen met gladde zolen kunnen leiden tot uitglijden. 

  • De wall.k.dots zijn niet gemaakt om buiten te plaatsen, noch om in natte of vochtige ruimtes (badkamer, douche,...) te plaatsen, noch om vlak bij een warmtebron te plaatsen.

  • Bij heel langdurig en intens gebruik, zou er kunnen slijtage optreden. Zorg ervoor dat uw kinderen eventueel loskomend materiaal niet in de mond stoppen. Verwijder losse deeltjes direct.

  • Schoonmaken kan met een vochtige doek en eventueel met een mild schoonmaakmiddel.