case: wall.k.dot in de groepspraktijk: kinderkinesist, logopedist,...


“Vandaag plaatsten we onze wall.k.dots, en wat een succes! We zochten strategische plaatsen zodat zowel onze kleinsten als onze grootsten, zowel onze neurologische patiëntjes als onze psychomotoriekers, zowel onze sluipers als onze kruipers, erbij konden. Oh, en de spiegel was duidelijk een meerwaarde. Binnenkort kunnen jullie zien hoe niet alleen wij, maar ook onze patiëntjes ervan genieten! Work hard, play harder!"

"De wall.k.dots kunnen op ontzettend veel manieren ingezet worden. Het werkt niet alleen stimulerend voor de groteren om meer te bewegen, maar ook de kleinsten worden aangezet om te groeien in hun kunnen. De mooie kleuren en dieren spreken tot de verbeelding, hebben een grote aantrekking en werken duidelijk motiverend!"


"Onze wall.k.dots werken niet alleen aanstekelijk om als kind zélf mee te oefenen, maar de kids vinden ze ook geweldig om op te leggen aan onze therapeuten! Het is een fantastische motivator om een psychomotorische oefening feilloos uit te voeren om dan eindelijk te mogen dobbelen 🎲. Wie zal er als eerste vallen?"Het verhaal en de case van Stéphanie. kinesitherapeut in kindercentrum De Groeitrap.


#wallkadot #stickerspel #educatiefspeelgoed #bewegen #motoriek #psychomotorischeoefening #dobbelspel #psychomotoriek #kinesitherapie #groepspraktijk #paramedischepraktijk #logopedie #spelen #spel