case: wall.k.dot in de groepspraktijk: kinderkinesist, logopedie,... Het verbetert de motoriek!


“Vandaag plaatsten we onze wall.k.dots, en wat een succes! We zochten strategische plaatsen zodat zowel onze kleinsten als onze grootsten, zowel onze neurologische patiëntjes als onze psychomotoriekers, zowel onze sluipers als onze kruipers, erbij konden. Oh, en de spiegel was duidelijk een meerwaarde. Binnenkort kunnen jullie zien hoe niet alleen wij, maar ook onze patiëntjes ervan genieten! Work hard, play harder!"

"De wall.k.dots kunnen op ontzettend veel manieren ingezet worden. Het werkt niet alleen stimulerend voor de groteren om meer te bewegen, maar ook de kleinsten worden aangezet om te groeien in hun kunnen. De mooie kleuren en dieren spreken tot de verbeelding, hebben een grote aantrekking en werken duidelijk motiverend!"


"Onze wall.k.dots werken niet alleen aanstekelijk om als kind zélf mee te oefenen, maar de kids vinden ze ook geweldig om op te leggen aan onze therapeuten! Het is een fantastische motivator om een psychomotorische oefening feilloos uit te voeren om dan eindelijk te mogen dobbelen 🎲. Wie zal er als eerste vallen?"Het verhaal en de case van Stéphanie. kinesitherapeut in kindercentrum De Groeitrap.


#wallkadot #stickerspel #educatiefspeelgoed #bewegen #motoriek #psychomotorischeoefening #dobbelspel #psychomotoriek #kinesitherapie #groepspraktijk #paramedischepraktijk #logopedie #spelen #spel

200308 wall.k.dot logo-02.png

wall.k.dot ⚈ Klaar Kindt

klaar@wallkadot.be

+32 496 78 72 90

Toekomststraat 52

8500 Kortrijk ⚈ Belgie 

BTW 0866.864.353

IBAN BE08 0636 7442 9113

Info
Op de hoogte blijven?
schrijf je hier in voor meer inspiratie.

Door op deze knop te drukken,

gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Meer info kunt u hier vinden.

Door deze website te gebruiken, ben jij het eens met ons gebruik van cookies. Meer info in de privacy policy.

© 2019 wall.k.dot - all rights reserved ° wall.k.dot       is een geregistreerd merk.