top of page

Verzenden & Retouren.

MAG IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN TEGEN TERUGBETALING VAN DE AANKOOPPRIJS?

Retourzendingen zijn ten koste van de klant. Om de artikelen die op onze site werden gekocht te retourneren kunt u ons per e-mail contacteren. (klaar@wallkadot.be

Gelieve ons de producten in de staat waarin u ze hebt ontvangen en volledig (accessoires, verpakking, instructies,...) te retourneren. Terugbetalingen gebeuren na ontvangst en na verificatie van de geretourneerde artikelen die niet werden gebruikt en opnieuw verkocht kunnen worden.

IK WIL EEN PAKJE RETOURNEREN OM ÉÉN OF MEER ARTIKELEN TE RUILEN?

De artikelen worden niet geruild: alle terugzendingen worden enkel terugbetaald na ontvangst en verificatie. Wij nodigen u uit om het artikel (of de artikelen) direct op onze website opnieuw te bestellen zodat u ze zo snel mogelijk ontvangt. Het duurt soms wel een tijdje alvorens we retourpakketten ontvangen, wij danken u op voorhand voor uw geduld.

 

IK HEB EEN VERKEERD OF EEN DEFECT PRODUCT ONTVANGEN?

We doen ons best en zorgen er zo goed mogelijk voor om uw bestelling in perfecte staat op te sturen. Er kan wel af en toe iets verkeerd lopen. Als u het verkeerde product heeft ontvangen of als één van de items in uw bestelling defect is, neem dan onmiddellijk contact op met ons (klaar@wallkadot.be) en we zullen zo snel mogelijk een oplossing vinden. In dit geval is de terugzending uiteraard op onze kosten.

 

HOE VERLOOPT HET IN DE PRAKTIJK?

Stuur uw aanvraag voor een retouretiket per e-mail op het volgend mailadres: klaar@wallkadot.be

Geef ons uw bestelnummer door met de product(en) die u wenst retourneren tegen terugbetaling.

Gebruik een doos die geschikt is voor verzending en stuur uw pakket op naar

Wall.k.dot, Toekomststraat 52, 8500 Kortrijk, Belgie.

Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, je adres, je bankrekeningnummer en het nummer van je leveringsbon.

 

Terugbetalingen gebeuren enkel na ontvangst en verificatie van de geretourneerde artikelen. De artikelen worden niet gewisseld: deze kunnen rechtstreeks online door onze klanten worden terugbesteld.

Voor verdere vragen met betrekking tot uw bestelling kan u per mail contact opnemen: klaar@wallkadot.be

 

Bedankt voor uw vertrouwen en tot binnenkort!

bottom of page