top of page

Hoe de Sint een leuk spel vond dat je niet hoeft op te ruimen en een eye-catcher is in je interieur.

Er was eens…

Er was eens een jongen, zijn naam is Pim. Pim is twee jaar en speelt graag met auto’s, dinosaurussen, blokken, poppen, … eigenlijk met alles! Pim heeft twee grote zussen en een hele berg speelgoed.

Het probleem van Sinterklaas

Sinterklaas deed zoals elk jaar zijn ronde en hij had bij Pim een groot probleem. Wat moest hij die jongen in hemelsnaam nog cadeau geven? Pim had al bijna alles van speelgoed en die arme mama had geen plaats voor nog meer speelgoed!

Gelukkig is Sinterklaas niet alleen oud, maar ook heel wijs. Hij zocht en vond speelgoed dat Pim nog niet had én dat bovendien geen plaats zou innemen in de kast!

Een pak vol bollen

Pim was gelukkig heel braaf geweest en zette vol verwachting zijn schoentje. De volgende morgen vond Pim niet alleen chocolade, marsepein en speculaas, maar ook een glimmend pak vol mooie kleurtjes!

Hij maakte het pak open en vond allemaal bollen én een piepkleine dobbelsteen. Samen met mama ging Pim aan de slag op zijn kamertje. Hij kleefde de bollen kriskras door elkaar op de muur en op de grond. Daarna mocht hij dobbelen en moest hij de juiste kleur zoeken op de muur of vloer. Hij vond het superleuk en was heel blij met zijn cadeau. Eind goed, al goed 📷

Dit educatieve spel is een leuke eye-catcher voor Pim zijn slaapkamertje. Omdat zijn kamer zo klein is, hielden we alles wit, maar het is wel fijn dat we dankzij Wall.k.dot er wat kleur kunnen aan toevoegen. Pim wordt hierdoor ook geprikkeld om te bewegen en de kleuren te leren op een speelse manier. Maar ook zijn grote zussen zijn fan van dit 3D spel en spelen met veel plezier mee!

Dus… ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau voor jouw telg? Zet dan snel een Wall.k.dot op het lijstje en scoor ermee onder de kerstboom 📷Comments


bottom of page